IndexEmail
English          
Keresés
 
www.magyarnok.hu | www.marciusafogyatekossaggalelonoke.hu | www.legjobbnoimunkahely.hu | www.zsidonok.hu | www.visegradwomen.net
 
 

nea emet/files/bnv_banner.jpg

A MAGYAR NŐI KARRIERFEJLESZTÉSI SZÖVETSÉG (MNKSZ) ELSŐ ALKALOMMAL JELENT MEG A BNV-N OKTÓBER 20-ÁN ÉS 21-ÉN
együttműködésben a Hungexpoval, amely ebben az évben külön programok szervezésére adott lehetőséget a civilszervezeteknek.

„KERESSÜK MAGYARORSZÁG LEGJOBB NŐI MUNKAHELYEIT!
címmel szervezett programot az MNKSZ október 20-án 13:15-14:00 között a BNV női napon, a „Csajok napja" rendezvényen az A pavilon színpadán.
Az MNKSZ ekkor hirdette meg a „Legjobb Női Munkahely 2011" pályázatot.

Az immár ötödik alkalommal meghirdetett pályázat célja, hogy rámutasson az esélyegyenlőségi szempontok mellett a nők foglalkoztatásának gazdasági szükségszerűségére és jó példákat mutasson be, amelyeket más vállalkozások is átvehetnek. A példaként szereplővállalkozásokban a munkavállalóik érdekeit is figyelembe véve segítik a munka és a magánélet-család összeegyeztetését.
Újdonság, hogy ebben az évben azok a hölgyek is tehetnek javaslatot a pályázaton való részvételre, akik elégedettek a munkahelyükkel és azt érdemesnek tartják a megmérettetésre.
Vécsei Mihály moderálta a beszélgetést, amelyen Ferenczi Andrea az MNKSZ elnöke, valamint a „Legjobb Női Munkahely 2011" Bíráló bizottságának tagjai, Hajós Katalin MNKSZ elnökség tag, az Aegis Media ügyvezető igazgatója, Farkasné Dr. Molnár Valéria, az Országgyűlés Foglalkoztatási és Munkaügyi Bizottság főtanácsadója és Sebestyén Zsuzsa esélyegyenlőségi szakértő (Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium) számoltak be szakmai tapasztalataikról és a pályázat részleteiről.

„NŐI ÉS FÉRFI SZEREPEK A CSALÁDBAN, A MUNKAHELYEN ÉS AZON TÚL"
Az MNKSZ 2011. október 21-én délután 17:15-18:15 között a Hungexpo férfi napon a „Pasik napja" rendezvényen az A pavilon színpadán kapott második megjelenési lehetőséget.

Ez alkalommal egy sokak számára érdekes témáról - a női karrierről valamint a változó női és férfi szerepekről volt szó azon a kerekasztal beszélgetésen, amelyet Vécsei Mihály moderált.
A beszélgetés résztvevői voltak: Ferenczi Andrea, az MNKSZ elnöke, Miczinkó Katalin a Ringier Kiadó értékesítési igazgatója, Al Ghaoui Hesna szerkesztő-riporter és Ferenczi István az MNKSZ alapító tagja, a PRenerga Kft. ügyvezető igazgatója.

b b b
b b b
  b   
wfc

 
 
   
Az MNKSZ honlapjainak fejlesztését és karbantartását a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja