IndexEmail
English          
Keresés
 
www.magyarnok.hu | www.marciusafogyatekossaggalelonoke.hu | www.legjobbnoimunkahely.hu | www.zsidonok.hu | www.visegradwomen.net
 
 

nea emet„DÍJ A NŐI ESÉLYEGYENLŐSÉGÉRT 2009” KITÜNTETÉSEK
ÜNNEPÉLYES ÁTADÁSA

A „Női Esélyegyenlőségért 2009” díjak átadása előtt Dr. Gurmai Zita, EP képviselő, Dr. Herczog László szociális és munkaügyi miniszter valamint Ferenczi Andrea a díjat alapító Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség elnöke mondtak köszöntőt. Ferenczi Andrea beszélt a díj két éves múltjáról. 2007-ben Dr. Gurmai Zita EP Képviselő, a Nőjogi és Esélyegyenlőségi Bizottság alelnöke és April H. Foley amerikai nagykövet vehette át a rangos elismerést, míg tavaly az MNKSZ 5 éves jubileumi fennállásának tiszteletére rendezett ünnepség kapcsán Vladimir Spidla, az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és esélyegyenlőségért felelős biztosa és Rauh Edit, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium szakállamtitkára részesült díjazásban.

A „Női Esélyegyenlőségért 2009” kitüntetettjei: Ádámné Dunai Irén, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Nők és Férfiak Társadalmi Esélyegyenlősége Osztályának osztályvezetője, Lynn Gardner Heffron, a Diversity Spectrum Corporation (USA) alapítója és elnöke valamint Mrs. Annette Lantos, a Lantos Alapítvány az Emberi Jogokért és az Igazságért elnöke, aki sajnos betegsége miatt nem tudott eljönni, ezért a díjat később fogjuk neki átadni.)

A díjazottakat Rónyai Rita, az MNKSZ főtitkára méltatta a nők esélyegyenlőségének megteremtése, a diverzitás és az inklúzió, valamint a demokrácia legfőbb értékeinek megvalósítása érdekében végzett fáradhatatlan és eredményes munkájukért. A díjakat, a Zsolnay-mintával díszített egyedi porcelán dísztányérokat Ferenczi Andrea, Dr. Herczog László Szociális és Munkaügyi Miniszter, valamint Fazekas Gyöngyi az MNKSZ Dél-Dunántúli képviselője adták át.

 

Fotók

 

Videó interjúk

 
wfc


fahidi

 
 
   
Az MNKSZ honlapjainak fejlesztését és karbantartását a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja